Mitsubishi

Miercuri, 24 Aprilie | Modele noi

Noul Mitsubishi ASX facelift: parte frontală revizuită

Mitsubishi a publicat imagini oficiale cu noul ASX facelift, identic la nivel tehnic cu Renault Captur. Noul model primește o parte frontală revizuită și aceleași motorizări văzute la Captur.
Miercuri, 14 Februarie | Masini electrice si hibride

Mitsubishi Pajero ar putea reveni sub forma unui SUV hibrid de lux

Potrivit unei publicații japoneze, Mitsubishi Pajero ar putea să revină în viitorul apropiat ca un SUV hibrid de lux. Noul model ar putea primi un motor hibrid cu încărcare la priză și ar urma să fie bazat pe o platformă dezvoltată de alianța Renault-Nissan-Mitsubishi.
Vineri, 15 Decembrie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu un viitor SUV electric Mitsubishi, bazat pe Renault Scenic E-Tech

Mitsubishi a publicat o imagine sugestivă cu un viitor SUV electric. Acesta va avea la bază platforma lui Renault Scenic E-Tech.
Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noul Mitsubishi D:X este un monovolum hibrid, creat pentru aventuri off-road

Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul D:X, un monovolum hibrid conceput special pentru aventurile off-road. Noul concept este expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia.
Joi, 10 August 2023 | Modele noi

Mitsubishi prezintă noul Xforce. SUV-ul compact nu va fi oferit în Europa

Constructorul asiatic de automobile prezintă noul Xforce, un SUV compact care urmează să fie produs în Indonezia. Acesta nu va fi oferit pe piața din Europa.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

Mitsubishi dezvăluie un nou SUV compact. Debutul oficial, în august

Mitsubishi a publicat primele imagini oficiale cu exteriorul unui viitor SUV compact de serie. Noul model, încă nebotezat, va fi prezentat oficial în 10 august.
Miercuri, 26 Iulie 2023 | Modele noi

Noua generație Mitsubishi L200: design nou și motorizări diesel cu până la 204 CP

Constructorul japonez de automobile a prezentat cea de-a șasea generație a modelului L200. Aceasta propune un design nou, iar gama de motorizări include, cel puțin pentru moment, doar unități diesel cu până la 204 CP.
Luni, 10 Iulie 2023 | Modele noi

VIDEO: Încă un teaser cu noul Mitsubishi L200. Va avea un motor diesel nou, mai puternic și mai curat

Mitsubishi a publicat un nou clip oficial cu viitoarea generație a camionetei L200. Noul model utilitar va avea o platformă complet nouă, precum și un motor diesel proaspăt, mai puternic și mai curat.
Luni, 03 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini cu un nou SUV Mitsubishi. Debut în 10 august

Constructorul nipon de automobile a publicat un teaser video cu un viitorul crossover. Acesta va fi disponibil, inițial, în țările din ASEAN, dar ar putea fi comercializat și pe alte piețe.
Marti, 20 Iunie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Mitsubishi L200. Debut la sfârșitul lui iulie

Mitsubishi a publicat o serie de imagini sugestive noi cu viitoarea generație L200. Noul pick-up japonez va fi dezvăluit oficial la finalul lunii viitoare.
Vineri, 09 Iunie 2023 | Modele noi

Mitsubishi Colt a reînviat. Este geamănul lui Renault Clio

Mitsubishi a dezvăluit oficial noua generație Colt, un model asemănător vizual și tehnic cu Renault Clio. Astfel, numele Colt revine în Europa după o pauză de mai bine de un deceniu, iar noul model îl va înlocui pe Space Star.
Marti, 04 Aprilie 2023 | Modele noi

Mitsubishi Colt revine: detalii despre fratele geamăn al lui Renault Clio

Mitsubishi a dezvăluit oficial data lansării noii generații Colt, un nume care va reveni pe piața europeană după o pauză de 9 ani. Noul model va fi oferit cu 3 motorizări, inclusiv una hibridă, iar debutul va avea loc la începutul lui iunie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Martie 2023 | Concepte

Noul Mitsubishi Moonstone, un concept creat de studenți: anunță un SUV pentru anul 2035

Mitsubishi a prezentat oficial noul concept Moonstone, o mașină care anunță un nou SUV coupe electric pentru anul 2035. Conceptul a fost desenat de către un grup de studenți din cadrul Institutului European de Design (IED).
Marti, 21 Martie 2023 | Concepte

Noul concept Mitsubishi XRT anunță viitoarea generație a lui L200. Va avea motor diesel nou

Mitsubishi a dezvăluit oficial conceptul XRT, o camionetă care anunță viitoarea generație a lui L200. Versiunea de serie va fi lansată mai târziu în acest an, iar modelul va beneficia de un motor diesel de generație nouă, ce ar putea fi și electrificat.
Vineri, 10 Martie 2023 | Industrie

Mitsubishi: 16 modele noi vor fi lansate până în 2028, inclusiv un pick-up electric

Mitsubishi a dezvăluit planul său de extindere a gamei sale de modele până la sfârșitul deceniului. Astfel, constructorul japonez va lansa nu mai puțin de 16 modele noi până în 2028. Dintre acestea, unul va fi un pick-up electric, iar altul va fi un nou SUV electric.
Vineri, 10 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Mitsubishi Outlander PHEV se întoarce în Europa de anul viitor

Constructorul japonez de automobile anunță debutul noului Outlander PHEV pe piața din Europa în 2024. Acest model va fi disponibil și în România.
Joi, 16 Februarie 2023 | Intern

Prețuri Mitsubishi ASX în România: start de la 20.300 de euro

Noua generație Mitsubishi ASX este acum disponibilă și în România. Prețurile noului SUV de dimensiuni compacte pleacă de la 20.300 de euro.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Concepte

Conceptul Mitsubishi XFC anunță un nou crossover. Va debuta în 2023

Mitsubishi a publicat primele informații și imagini cu noul concept XFC. Acesta anunță un nou crossover pentru țările din Asia de Sud-Est, iar debutul este programat pentru anul viitor.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Mitsubishi ASX: platformă comună cu Renault Captur și motorizări electrificate

Mitsubishi a dezvăluit oficial cea de-a doua generație ASX. Noul model este identic vizual cu Renault Captur și primește 5 motorizări, dintre care 4 sunt electrificate.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Modele noi

O nouă imagine cu viitorul Mitsubishi ASX, așteptat să debuteze în 20 septembrie

Constructorul japonez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație ASX. Debutul este programat pentru data de 20 septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru